Espais del Lab 0_6

El Lab 0_6 està format pel Lab 3-6, el Lab 6-8, l’espai Matèria, l’espai GEO i el Lab sobre rodes que porta propostes a les escoles bressol.

Lab 3-6

Lab 3-6

Espai que s’ofereix als infants de 3 a 6 anys en lliure elecció i on els nens i nenes troben propostes que els plantegen diferents reptes de ciència: podeu equilibrar la palanca? controlar el camí de l’aigua? imaginar com era l’animal a qui pertany aquest os?

Lab 6-8

Lab 6-8

Espai que s’ofereix als infants de 6 a 8 anys en lliure elecció i on els nens i nenes troben propostes que els plantegen diferents reptes de ciència: com han de ser els objectes per a què els pugui moure la força del vent? qui viu en el terrari? quines propietats tenen els minerals i roques?

Espai GEO

Espai GEO

Un espai per a plantejar idees i reflexions al voltant de la Terra i els materials que la conformen: interpretació de mapes i maquetes, construcció de models, etc.

Espai Matèria

Espai Matèria

Un espai que ofereix propostes orientades a plantejar-se qüestions al voltant de les propietats dels materials i els canvis que es donen quan interactuen.