Formació per a professionals de l’educació

L’equip del Lab 0_6 fa suport a la formació infantil i a la formació permanent de mestres en actiu. Desenvolupa, amb els i les mestres, experiències innovadores que es puguin dur a terme a les escoles.

Formacions

Curs

“Espais de Ciència”

75 hores

Curs

“Dissabtes de ciència”

20 hores

Curs

“Ciència per comprendre”

20 hores

Grup de treball

“La ciència des de la coparticipació i la comunitat”

Més formacions

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lab 0_6, un espai de ciència per a infants que investiguen

Xerrada trimestral oberta a tothom però recomanada especialment  per a les mestres de les escoles que han concertat activitat amb el seu grup d’infants.

Sessió introductòria als espais de ciència en  lliure elecció que consisteix en compartir unes reflexions sobre la fonamentació teòrica del Lab 0-6 com a espai de ciència, seguit d’un temps de lliure exploració pels espais, amb la possibilitat de resoldre també qüestions logístiques de la sortida.

Adreçat a: mestres amb visita concertada, qualsevol professional de l’educació que vulgui conèixer l’espai.

Lloc: Edifici FUB4 – UEducació (Avinguda Universitària, 10 Manresa)

Durada: 2 hores

Acompanyament per a la creació d’espais de ciència

Curs adreçat a tot el cicle d’infantil de 3-4 escoles que es vulguin implicar en la creació d’espais de ciència. Al llarg del curs es compartiran objectius i mirades, amb especial importància al que significa generar un espai científic, posant molt d’ èmfasis en les qüestions organitzatives i de funcionament, en el concepte d’infant i en el rol de l’adult que acompanya però que no interfereix en el desenvolupament del pensament de l’infant.

El curs consta d’un nivell inicial i un nivell d’aprofundiment per aquelles escoles que vulguin fer un pas més.

Durada: 20 hores

Altres activitats formatives

Compta amb una programació anual d’activitats formatives específicament adreçades a professionals de l’educació: jornades, tallers, seminaris, etc.

Teniu una necessitat de formació concreta? Parlem-ne!

12 + 2 =