Activitats per a famílies

Totes les propostes són obertes i permeten funcionalitats i nivells de resolució diferents. En la mesura que sembli convenient, l’espai anirà evolucionant amb la introducció o modificació de les propostes, però mai tan ràpid com les vostres nenes i nens, que en els 6 primers anys de vida és quan més aprenen i més ràpidament de tota la seva evolució vital.

Ciència en família 2-8

Acompanya el teu fill o filla en la resolució autònoma dels reptes de ciència i experimentació del Lab 0_6 i gaudiu junts d’una estona d’exploració i descoberta. Aquest any al Lab 0_6 trobareu dos espais: el Lab 3-6 i el Lab 6-8, al llarg de la sessió podreu anar a tots dos espais.

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de la persona l’adulta  responsable, poden anar a la proposta on els sigui d’interès, l’estona que necessitin i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

Per tal de mantenir el clima confortable i de tranquil·litat que afavoreixi la concentració dels infants sense distractors i per a poder gaudir de l’espai en qualitat, limitem el nombre de nens i nenes que assisteixen simultàniament (màxim 15 infants per espai).

La sessió s’iniciarà amb una breu introducció per part de les mestres responsables de l’espai sobre el funcionament i intencions educatives, que donarà pas a l’estona de lliure interacció infants i adults amb els materials. Es finalitzarà amb un tancament conjunt que permeti  comentar aspectes interessants sobre les accions dels infants.

Es prega puntualitat.

 

Inscripcions a Ciència en família

 

L’últim cap de setmana de Ciència en família és el 15 de juny de 2024. Les inscripcions pel proper curs, 2024-2025, s’obriran a mitjans de setembre/principis d’octubre.

Agraïr a totes les famílies que ens heu visitat durant aquest curs i heu fet possible uns caps de plens de ciència.

Ens veiem el proper curs i seguim aprenent sobre el món que ens envolta?!

  • Adreçat a: nens i nenes de 2 a 8 anys acompanyats.
  • Durada: 1:30 hores
  • ​Horari: Dissabtes de 10:00 a 11:30 i d’11:45 a 13:15
  • Lloc: Nova ubicació – Edifici FUB4-UEducació
  • Preu: 6,50€ per nen/a amb una persona adulta acompanyant o 10,50€ per nen/a amb dues persones adultes.
  • Inscripció obligatòria: la inscripció és per infant.

L’enllaç de les inscripcions s’obrirà dues setmanes abans de l’esdeveniment.