Activitats per a famílies

Totes les propostes són obertes i permeten funcionalitats i nivells de resolució diferents. En la mesura que sembli convenient, l’espai anirà evolucionant amb la introducció o modificació de les propostes, però mai tan ràpid com les vostres nenes i nens, que en els 6 primers anys de vida és quan més aprenen i més ràpidament de tota la seva evolució vital.

Activitat aturada temporalment. Tornem al setembre!

Ciència en família

Acompanya el teu fill o filla en la resolució autònoma dels reptes de ciència i experimentació del Lab 0_6 i gaudiu junts d’una estona d’exploració i descoberta.

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de l’adult responsable poden anar on volen, l’estona que volen i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

Per tal de mantenir el clima confortable i de tranquil·litat que afavoreixi la concentració dels infants sense distractors i per a poder gaudir de l’espai en qualitat, limitem el nombre de nens i nenes que assisteixen simultàniament (màxim 12).

La sessió s’iniciarà amb una breu introducció per part de les mestres responsables de l’espai sobre el funcionament i intencions educatives, que donarà pas a l’estona de lliure interacció infants i adults amb els materials. Es finalitzarà amb un tancament conjunt que permeti  comentar aspectes interessants sobre les accions dels infants.

Es prega puntualitat.

 

  • Adreçat a: nens i nenes de fins a 6 anys acompanyats d’un adult.
  • Durada: 1’5 hores
  • ​Horari: Diumenges de 10’00 a 11’30 i d’12’00 a 13’30
  • Preu: 6€ per nen/a amb un adult acompanyant. NOMÉS PODRÀ ENTRAR UN ADULT PER CADA INFANT.
  • Inscripció obligatòria: la inscripció és per infant. Pendent de nou calendari d’inscripcions