Activitats per a escoles 23-24

1r cicle d’Educació Infantil (0-3)

El Lab 0_6 proposa un seguit d’activitats destinades als nens i nenes i al professorat de les escoles interessades. Les activitats que s’ofereixen a continuació van dirigides al 1r cicle d’Educació Infantil (0-3).

Obrirem les inscripcions per al curs 2023-2024 a partir del dilluns 12 de juny

Activitats per a 1r cicle d’educació infantil (0-3) 2023-2024

Per tal d’evitar les dificultats logístiques que comporta el desplaçament dels infants, oferim una visita a l’escola bressol del Lab sobre rodes, una furgoneta equipada amb material d’exploració específic per a infants de fins a 3 anys.  Són propostes pensades per a proporcionar experiències riques i suggeridores als infants a partir de l’acció autònoma i la iniciativa personal que es poden muntar fàcilment en qualsevol sala polivalent una mica àmplia d’una escola.

Al llarg del primer trimestre obrim la proposta també a les aules d’educació infantil 3 anys.

Per tal de treure bon profit de la visita, és indispensable que les mestres assisteixin a l’inici del curs a la xerrada presencial Ciència a les primeres edats, que es farà el dimarts 19 de setembre a les 18 hores a la seu del Lab a l’edifici FUB4 – UEducació (edifici verd).

Per inscriure’s és indispensable enviar un correu a labsobrerodes@umanresa.cat amb la següent informació:

– Nom del centre
– Població
– Nombre de matins
– Preferències de calendari
– Persona de contacte
– Correu electrònic de contacte
– Telèfon de contacte
– Observacions

Us contactarem per a concretar i confirmar. Les inscripcions es faran per estricte ordre d’arribada del missatge amb la informació. Cal que confirmeu la reserva fent un pagament a compte a l’avançada, en el termini d’uns 15 dies màxim.

L’import de la bestreta no es retornarà si no és per una causa de força major, que haureu de justificar.

  • Horari: Un matí distribuït per donar resposta a 2-3 grups (45 minuts de sessió per grup). De dilluns a divendres. De 9 a 12h aproximadament.
  • Preu: 225 euros (suplement de 55 € a desplaçaments superiors a 50 km).
  • Inscripcions: Cal fer la inscripció enviant un correu a labsobrerodes@umanresa.cat amb les dades sol·licitades.