Activitats per a escoles 21-22

1r cicle d’Educació Infantil

El Lab 0_6 proposa un seguit d’activitats destinades als nens i nenes i al professorat de les escoles interessades. Les activitats que s’ofereixen a continuació van dirigides al 1r cicle d’Educació Infantil (0-3).

INSCRIPCIONS TANCADES

Obrirem inscripcions per al curs 22-23 a partir de la segona quinzena de juny.

Activitats per a 1r cicle d’educació infantil (0-3) 2021-2022

Per tal d’evitar les dificultats logístiques que comporta el desplaçament dels infants, oferim una visita a l’escola bressol del Lab sobre rodes, una furgoneta equipada amb material d’exploració específic per a infants de fins a 3 anys.  Són propostes pensades per a proporcionar experiències riques i suggeridores als infants a partir de l’acció autònoma i la iniciativa personal que es poden muntar fàcilment en qualsevol sala polivalent una mica àmplia d’una escola.

Al llarg del primer trimestre obrim la proposta també a les aules d’educació infantil 3 anys.

Per tal de treure bon profit de la sessió del Lab sobre rodes, es recomana que abans de la visita, les mestres assisteixin a la xerrada Ciència des del néixer: explorant la quotidianitat, que es farà virtualment a cada inici de trimestre.

Activitat inclosa en el catàleg de la Diputació de Barcelona (es demana a través de l’Ajuntament).

Per inscriure’s és indispensable enviar un correu a labsobrerodes@umanresa.cat amb la següent informació:

– Nom del centre
– Població
– Nombre de matins
– Preferències de calendari
– Persona de contacte
– Telèfon de contacte
– Observacions

Us contactarem per a concretar i confirmar. Les inscripcions es faran per estricte ordre d’arribada del missatge amb la informació.

  • Horari: Un matí distribuït per donar resposta a 2-3 grups (45 minuts de sessió per grup). De dilluns a divendres. De 9 a 12h aproximadament.
  • Preu: 200 euros (suplement de 50 € a desplaçaments superiors a 50 km).
  • Inscripcions: INSCRIPCIONS TANCADES, obrirem inscripcions per al curs 22-23 a partir de la segona quinzena de juny. 

 

Mesures de seguretat i higiene COVID-19:

Es seguiran en tot moment les directrius que vagin marcant les autoritats pertinents en funció de la situació sanitària.

Les mestres responsables de l’activitat han realitzat la formació específica programada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Direcció General de Joventut per a les persones responsables de prevenció i higiene en les activitats d’educació en el lleure en el context derivat de la pandèmia de la COVID-19.