Equip de professionals i investigadors del Lab 0_6

Dra. Montserrat Pedreira Álvarez

Doctora en Educació, Màster en Didàctica de les Ciències, Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Diplomada en professorat d’EGB.

Mestra d’educació infantil i primària al llarg de 19 cursos en escoles públiques de Catalunya, tasca  que ha combinat amb la formació inicial (UAB, Blanquerna, UManresa) i permanent de mestres (CDEC, ICE UAB, ICE UPC, Col·legi de Doctors i llicenciats, CP Palma, etc.).

Creadora i responsable pedagògica d’”El Niu de ciència”, espai d’educació científica per a infants de fins a 6 any del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Directora dels estudis del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC i Directora i creadora del Lab 0_6.

mpedreira@umanresa.cat

Dr. Gabriel Lemkow-Tovias

Llicenciat en Filosofia (UAB), Màster en Filosofia (UAB), MA Philosophy and Psychoanalysis (University of Essex), PhD Philosophy (University of East Anglia).

Professor titular del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVIC-UCC. Docent en el Màster en Mediació Intermediterránea: integració econòmica i integració Intercultural (Màster impartit por Universitat Autònoma de Barcelona, Universitá Ca’Foscari de Venècia i Université Paul Valéry, Montpellier).

Membre de l’equip d’Educació Infantil de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE-UAB).

glemkow@umanresa.cat

judit sabido
Judit Sabido

Ha col·laborat com a investigadora en diversos projectes competitius relacionats amb la ciència, la ciutadania i el mètode científica (p.ex. La ciència que s’adquireix a la cuina). Ha realitzat diverses estades d’investigació a La universitat Central de l’Equador (Quito, Ecuador), el Georg Eckert Institut Leibniz-Institut für internationale Schulbuchforschung (Braunschweig, Alemanya) i en el grup de investigació de Biopoética, semiótica cognitiva y neuroestética de Universidad de las Palmas de Gran Canarias (Las Palmas de Gran Canarias, España).

jsabido@umanresa.cat

Loli Vázquez Carrasco

Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) i Grau d’Educació Infantil.

Professora titular i coordinadora de pràctiques del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVIC-UCC.

Directora Escola Bressol “Sol, Solet” de Sant Andreu de la Barca del 2003-2014 i Directora de l’Escola Bressol Municipal de Sabadell CEIF Arraona de 2014-2018.

Professora associada del Grau d’Educació Infantil de la UAB.

dvazquez@umanresa.cat

Antònia Fernández

Mestra en Educació Infantil i Primària, professora col·laboradora de Didàctica de la Matemàtica (Grau en Mestra d’Educació Infantil Umanresa), membre del grup La cultura Matemàtica de les Persones de l’Ice UAB, i formadora de formadors ICE UAB.

Mestra en comissió de serveis al Lab 0-6 col·laborant en Formació, Documentació i Recerca. Assessora de mestres en la creació o millora d’Espais de Ciències a Educació Infantil.

afernandez01@umanresa.cat

Anna M. Hinojo Rojas

Diplomada en Educació Infantil i Llicenciada en Psicopedagogia a la UAB.

Mestra en comissió de serveis al Lab 0-6, col.laborant en Formació, Documentació i Investigació.

ahinojo@umanresa.cat

Ricard Giménez Martín

Tècnic especialista branca Administrativa i Comercial.

Curs a distància de “Desenvolupament de l’assertivitat pròpia” de l’àrea de Recerca Laboral, programa e-formació. Curs presencial “Administratiu polivalent per a PIMES” (Programa SEFED).

Secretari del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC.

rgimenez@umanresa.cat

Marta Llebaria Ferrer

Coordinadora pedagògica del Lab 0_6

Grau en Mestra d’Educació Infantil per UManresa.

CFGS en Educació infantil.

mllebaria@umanresa.cat

cristina sandoval alcoba
Cristina Sandoval Alcoba

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

CFGS en Educació Infantil

csandoval@umanresa.cat

mar lazaro gel
Mar Lázaro Gel

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

mlazaro01@umanresa.cat

anna arola
Anna Arola

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

aarola@umanresa.cat

carla sanchez gomez
Raquel Ortega Zamora

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

Monitora de Lleure Infantil i Juvenil

rortegaz@umanresa.cat

anna arola
Carla Blanco Teruel

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

Monitora de Lleure Infantil i Juvenil

cblanco@umanresa.cat

Professionals i investigadores que han participat en el desenvolupament del Lab 0_6

Dra. Carla Quesada Pallarès

Doctora en Educació (2014) i Màster en Educació (2009) per la UAB, Màster en Metodologies de les Ciències del Comportament i de la Salut (2014) per la UNED, Postgrau en Gestió de la Formació Contínua a les Organitzacions (2008) per IL3-UB, Llicenciada en Psicologia (2008) per la UB.

Professora Titular i Coordinadora del TFG del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. Coordinadora del Màster en Neuroeducació de la UVic-UCC. Ha estat Investigadora Postdoctoral de la University of Leeds (2015-2017) i Personal Investigador en Formació de la UAB (2011-2015).

Membre del grup EFI-GIPE (des de 2008). La seva recerca es centra en: avaluació de la formació continua a les organitzacions (transferència de l’aprenentatge, impacte; formació de mestres i professors, formació a les empreses, formació professional; formació, dona i treball) i emprenedoria i educació. També ha treballat com a consultora de recursos humans i formadora en temes específics de gestió de la formació.

Jordi Cantons Palmitjavila

Llicenciat en Biologia per la UAB (2000), DEA i Màster en Antropologia Biològica per la UAB (2004) i Màster en Microbiologia Avançada per la UB (2011). Doctorant en Microbiologia a la UB.

Professor Titular i Coordinador del Treball Final de Grau dels Estudis d’Educació Infantils del Campus Manresa de la UVic-UCC. Professor col·laborador del Bàtxellor de Ciències de l’Educació de la Universitat d’Andorra. També ha estat professor col·laborador dels Graus de Podologia i de Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la UVic-UCC.

Professor associat de la Diplomatura de Magisteri i dels Graus d’Educació Infantil i Primària de la UAB. Professor associat de la Llicenciatura de Biologia de la UAB. Professor col·laborador del Màster de Biologia Humana de la UAB.

Imma Brugarolas Criach

Diplomada en professorat d’EGB per la UAB, llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) i Màster en Educació i TIC per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Professora titular del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVIC-UCC, dins de les assignatures “Organització de l’Espai, els materials i el temps. Habilitats Docents” i “Pràcticum II”.

Formadora de mestres sobre espais i materials a l’aula. Mestra d’Escola Bressol al llarg de 18 cursos en escoles municipals de Barcelona (IMEB).

Carme Montiel Lorenzo

Diplomada en magisteri especialitat educació especial i primària per la Universitat de Vic (2007-2008).

Mestra d’escoles públiques del Departament des del curs 2008-2009. Des del 2012 a l’escola Valldaura de Manresa.

Membre del grup de treball de ciència i experimentació de la FUB. Mestra en comissió de serveis al Lab 0-6, col·laborant en Formació, Documentació i Recerca. . Assessora de mestres en la creació o millora d’Espais de Ciències a Educació Infantil.

Bianca Mur Vallecillos

Diplomada en Mestra d’Educació Infantil i Primària en la Universitat de Vic (2005). Postgrau Pedagogia Waldorf a La Salle de Barcelona (2008). Cursant Màster en Neuroeducació a UVic – UCC, Manresa (2016).

Mestra d’Educació Infantil i Primària des del 2005 en centres públics de la comarques del Bages i del Baix Llobregat, des del 2013 a l’escola Ítaca de Manresa.

Professora col·laboradora del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVIC-UCC. Mestra en comissió de serveis al Lab 0-6 col·laborant en Formació, Documentació i Recerca. Assessora de mestres en la creació o millora d’Espais de Ciències a Educació Infantil.

David García Martín

Coordinador del Lab 0-6 2016-2020.

Responsable dels matins d’experimentació 2014-15.

Mestre d’educació infantil per UManresa.

Tècnic superior d’educació infantil i d’activitats tecnicoesportives a l’aire lliure.

Monitor de lleure i membre del Club del Joc del CAE de Manresa.

Montse Garriga València

Mestra d’Educació Infantil per UManresa. Millor expedient acadèmic de la 3a promoció.

Educadora responsable del Lab 0-6 des de la inauguració a gener de 2016.

Sílvia Mampel i Alandete

Llicenciada en Sociologia per la UAB (2004). Diplomada en Professorat d’Educació, especialitat Pre-escolar per la UB (1988). Màster oficial en Educació Inclusiva per la UVic (2011). Postgraduada en Educació Ambiental per la UVic (1992).

Professora titular i Coordinadora del Grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. Coordinadora del programa d’estudis universitaris per a adults, FUB+Gran. Responsable dels programes educatius del Parc Natural de Collserola (1988-2000).

Creadora i responsable pedagògica de l’espai 3-6 “La Casa dels Petits” Parc Natural de Collserola, i dels programes d’educació infantil i inicial del Centre d’Educació ambiental Can Coll. Responsable de comunicació i divulgació del Parc natural de Collserola.

Laura Sanz Marín

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

CFGS en Educació Infantil

Postgrau en Equinoterapia i Coaching Prosocial

Màster en Educació Especial

Carla Sànchez Gomez

Grau en Mestra d’Educació Infantil a UManresa

CFGS en Educació Infantil