Activitats per a escoles 22-23

EI-5 i cicle inicial de primària (6-8)

El Lab 0_6 proposa un seguit d’activitats destinades als nens i nenes i al professorat de les escoles interessades. Les activitats que s’ofereixen a continuació van dirigides a EI-5 i cicle inicial de primària (6-8).

Obrirem les inscripcions per al curs 2023-2024 la segona quinzena de juny

Activitats per a EI-5 i cicle inicial de primària 2022-2023

El Lab 0_6 proposa un seguit d’activitats destinades als nens i nenes i al professorat de les escoles interessades. Les activitats que s’ofereixen a continuació van dirigides a EI-5 i al cicle inicial de primària.

Us proposem passar tot un matí de ciència combinant dues activitats, una en lliure elecció (Exploració al Lab 6-8) i una altra enfocada a un repte concret (La Terra per dins i per fora).

El Lab és un espai de ciència en lliure elecció en el que totes les propostes afavoreixen la mobilització d’idees científiques en els infants que les mestres podeu recollir per continuar aprofundint a l’escola.

Lab 6-8

A la proposta La Terra per dins i per fora, a partir d’una gran maqueta del territori de la Catalunya central, proposem diferents activitats d’interpretació i representació de models, així com d’apropament a la geologia.

geologia

En tots els casos, la idea és promoure una mirada científica sobre fenòmens del món, a través de la iniciativa dels infants sobre els materials, de potenciar-ne la curiositat natural, d’afavorir el sorgiment de preguntes…

Per tal de treure bon profit de la visita, es recomana que les mestres assisteixin a l’inici del curs a la xerrada presencial Ciència a les primeres edats  que es farà a la seu del Lab a l’edifici UEducació (edifici verd). En cas de no poder assistir es recomana de visualitzar, previ a la visita, el següent vídeo.

Per inscriure’s és indispensable enviar un correu a lab06@umanresa.cat amb la següent informació:

– Nom del centre
– Població
– Grups i nombre d’infants
– Preferències de calendari
– Persona de contacte
– Correu electrònic de contacte
– Telèfon de contacte
– Observacions

Us contactarem per a concretar i confirmar. Les inscripcions es faran per estricte ordre d’arribada del missatge amb la informació. Cal que confirmeu la reserva fent un pagament a compte a l’avançada.

En cas que, finalment, no vingueu al Lab 0_6, no us retornarem aquest import si no és per una causa de força major, que haureu de justificar.

 

  • Lloc: Lab 0_6 a Manresa.
  • Horari: matins de dilluns a divendres.
  • Durada: 3 hores aproximadament.
  • Nombre d’infants: 2 grups (màxim 25 cada un).
  • Adreçat a: EI-5 i cicle inicial de primària.
  • Preu: 10 €/infant
  • Preu reduït: 5 €/infant d’escola de màxima complexitat
  • Inscripcions: Cal fer la inscripció enviant un correu a lab06@umanresa.cat amb les dades sol·licitades.