Recerca

 

El Grup de Recerca en Construcció del Coneixement (GRECC) té l’objectiu d’aprofundir en la comprensió de com es construeix coneixement en diferents contextos d’aprenentatge.

Grup de Recerca en Construcció del Coneixement (GRECC)

El Grup de Recerca en Construcció del Coneixement (GRECC) té l’objectiu d’aprofundir en la comprensió de com es construeix coneixement en diferents contextos d’aprenentatge, amb la finalitat d’identificar aspectes clau relacionats amb la el disseny de les pràctiques educatives i com aquests dissenys configuren models de producció de coneixement que garanteixin la democratització de l’educació i la diversitat en sentit ampli.

L’antic Grup de Recerca en Eduació, Neurociencia i Experimentació [GRENEA] del Campus Manresa, s’incorpora a les dinàmiques del GRECC com a línia en “Espais de ciències i inclusivitat”. El coordina el Doctor Gabriel Lemkow-Tovías.

Projectes de Recerca

Ciencia sobre ruedas

Investigadora principal: Montserrat Pedreira Álvarez.
Entitat de realització: Facultat de Ciències Socials de Manresa. Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)
Entitat finançadora: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), Ministerio de Economía, Industria y Competitividad
Quantia de la subvenció: 22.000 €
N de projecte FCT-16-11603

Estratègies cognitives en el procés d’experimentació en els infants

Investigador principal: Dr. Gabriel Lemkow
Entitat de realització: Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)
Entitat finançadora: (UVic-UCC)
Duració: 3 anys
Quantia de la subvenció: 21.720€