Lab 0_6 a Lleida (3-6)

De l’11 de gener al 25 de febrer de 2022, el Lab es desplaça a Lleida per acostar-se als grups escolars del territori.

El Lab és un espai de ciència en lliure elecció en el que totes les propostes afavoreixen la mobilització d’idees científiques en els infants que les mestres podeu recollir per continuar aprofundint a l’escola.

Lab 0_6 a Lleida (3-6) 2021-2022

Exploració al Lab consisteix en una hora i mitja d’acostament a l’activitat científica. La sessió s’inicia amb una molt breu presentació, seguida  d’una hora (60 minuts) d’interacció dels infants amb els materials en lliure elecció i es tanca amb una rotllana per a extreure algunes idees interessants que es puguin recuperar posteriorment des de l’escola.

En tots els casos, la idea és promoure una mirada científica sobre fenòmens del món, a través de la iniciativa dels infants sobre els materials, de potenciar-ne la curiositat natural, d’afavorir el sorgiment de preguntes….

Per tal de treure bon profit de les sessions, es recomana que abans de la visita, les mestres assisteixin a la xerrada del Lab 0_6: un espai de ciència per a infants que investiguen, que es farà el dimarts 11 de gener al mateix espai Lab del Mercat del Pla.

Per inscriure’s és indispensable enviar un correu a lab06@umanresa.cat amb l’assumpte: Inscripció Lab Lleida i la següent informació a l’interior:

– Nom del centre
– Població (Comarca)
– Grups i nombre d’infants
– Preferències de calendari
– Persona de contacte
– Telèfon de contacte
– Observacions

Us contactarem per a concretar i confirmar. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada del missatge amb la informació.

Donat que l’estada del Lab a Lleida és limitada en el temps, i per tal de facilitar l’assistència al màxim d’escoles, en principi només es podrà reservar un matí per escola. En el cas que quedin dies lliures, es contactarà amb les escoles que tinguin grups en llista d’espera.

  • Lloc: Mercat del Pla (Carrer Sant Martí, 3, Lleida) Google maps
  • Calendari:  De l’11 de gener al 25 de febrer de 2022.
  • Durada: La sessió té una durada d’hora i mitja per grup escolar
  • Nombre d’infants: 1 grups estable (màxim 25 cada un) per sessió
  • Adreçat a: EI 3 anys, EI 4 anys, EI 5 anys, 1r de primària.
  • Preu: 6 €/infant
  • Preu reduït: 5 €/infant d’escola de màxima complexitat (reconegudes pel Departament d’Educació)
  • Inscripcions: Cal enviar un correu a lab06@umanresa.cat

 

Mesures de seguretat i higiene COVID-19:

Es seguiran en tot moment les directrius que vagin marcant les autoritats pertinents en funció de la situació sanitària.

Les mestres responsables de l’activitat han realitzat la formació específica programada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Direcció General de Joventut per a les persones responsables de prevenció i higiene en les activitats d’educació en el lleure en el context derivat de la pandèmia de la COVID-19.

 

Amb la col·laboració de